Bodrum Belediyesi

Başkan Yardımcıları

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı

Yaşar ÇELİKKAN

Bodrum Belediyesi’nde 15 yıldır görev yapan Yaşar Çelikkan sırasıyla; Gıda A.Ş.’de İş Geliştirme ve Personelden Sorumlu Koordinatör, Kültür, Sosyal ve Spor Etkinlikler Koordinatörü, Bodrum Belediyesi Kurumlar Arası İlişkiler Koordinatörü, Bodrum Belediyesi’nde Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü Plajlar Birimi Sorumlusu, Özel Kalem Müdürü, İşletme ve İştirakler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü olarak görev yaptı.

Kent Konseyi 2 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Çeşitli STK ların (Boçed, Güseyad, Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Adanalılar Derneği) kurucusu, üyesi ve başkanlığını yaptı.

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Muğla Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Çelikkan, geçen dönem Bodrum Belediye Meclis üyesi aday adayı da oldu.

1969 Adana doğumlu olan Yaşar Çelikkan, iki kız çocuk babası. 32 Yıldır Bodrum’da yaşayan Çelikkan, Sosyoloji bölümü ve Adalet öğrenimini tamamlamış, siyasi ve toplumsal fayda yaratan birçok projede çalışan ve tabanda karşılık bulmuş bir kişiliğe sahip Çelikkan, Bodrum spor kulübü üyesi Bodrum’da birçok STK’da kurucu ve yönetici olarak çalıştı.

Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan'a Bağlı Birimler:

- İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü

- Temizlik İşleri Müdürlüğü