İcraatlar

Alt Yapı / Üst Yapı Devam Eden

KESİNTİSİZ WiFi HİZMETİNİ HALKIMIZIN VE MİSAFİRLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK

06.07.2023

Bodrum Belediyesi olarak; bilgiye hızlı ve kolay erişimi sağlamak, acil durumlar sırasında iletişimi kolaylaştırmak, bölgemizdeki turizme katkı sağlamak, sosyal etkileşimi arttırmak için kamusal ortak kullanım alanlarında internet bağlantısını halkımızın ve misafirlerimizin kullanımına sunduk.

“BODRUM_BELNET_Free” isimli kesintisiz, kotasız, ücretsiz 300 Mbps hızında internet hizmeti, Bodrum şehir merkezi ve çevresi, Bitez Sahil Hattı, Ortakent-Yahşi Sahil Hattı, Turgutreis Meydan ve Park Alanı, Yalıkavak Sahil Hattı ve Meydanı, Bodrum Pazar Yeri ve çevresi, Bardakçı Değirmenler Mevkii, BB Nurol Kültür Merkezi, BB Herodot Kültür Merkezi ve Gümbet Kafe bölgelerinde aktif olarak çalışmaktadır.

Ücretsiz Wi-Fi internet hizmetinin Turgutreis ve Yalıkavak bölgelerinde de verilmesi için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.