Bodrum Belediyesi

İcraatlar

Eğitim Devam Eden

YAZ TATİLİNDE ÇOCUKLARA EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ KURSLAR DÜZENLİYORUZ

04.07.2023



Belediyemiz ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından iş birliği protokolü kapsamında öğrencilerimizin yaz tatillerini daha verimli değerlendirebilmeleri için  yaz kursları düzenledik. 

İlkokul ve ortaokul  öğrencilerinin temel eğitim alanında gelişimini desteklemeyi hedeflenen kurslarda, el becerilerini geliştirecek sanatsal etkinliklere de yer verildi. İlk ve ortaokul derslerinin yanı sıra satranç, resim, voleybol, basketbol, futbol, hentbol, yüzme, yelken, karate, boks, masa tenisi, yabancı dil, halk oyunları, hızlı okuma, robotik kodlama, zekâ oyunları, yaratıcı drama, ebru, piyano kurslarının da yer aldığı eğitimler, alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kurslara 3 bin 200 çocuk başvuru yaptı. 

Belediyemizin  ücretsiz yaz kurslarına katılmak isteyenler, Konacık Mahallesi’nde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze doğrudan ya da 0252 319 44 48 ve 444 00 48 numaralı Çağrı Merkezimize müracaat edebilirler. 

Paylaş: