12.05.2014

BODRUM BELEDİYESİ ODA ORKESTRASI’NIN MAYIS KONSERİ YAPILDI

Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası’nın Mayıs ayı konserine klarnet sanatçısı Tuğer Doruk konuk oldu.

Sanat yönetmenliğini Nadi Atasoy, sanat danışmanlığını Arif Manaflı’nın yaptığı orkestranın Mayıs ayı konserinde dünyaca ünlü efsane müzisyenler A. Vivaldi, W. A. Mozart ve Weber’in eserlerine Tuğer Doruk klarnetiyle eşlik etti.

Konserde Tuğer Doruk’un yanı sıra 1. kemanda Arif Manaflı, 2. kemanda Fatih Evcil, viyolada Nadi Atasoy ve viyolonselde ise Prof. Eldar İskenderov sahne aldı.

Konserin finalinde Bodrum Belediyesi Oda Orkestrası sanat danışmanı Arif Manaflı’nın keman ile çaldığı tangoya, konseri izleyenler arasındaki Serpil - Engin Duran çiftinin sahnede yaptıkları dans, salonu dolduranlar için gecenin sürprizi oldu.

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Abdülmecit Poyraz, meclis üyeleri ile yaklaşık 400 kişi katıldı.

Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Abdülmecit Poyraz, konser sonrası müzisyenlere çiçek vererek teşekkür etti.