İSMAİL ALTINDAĞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

13 Mart 2018 11:17

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bodrum Belediye Başkan Yardımcılarından İsmail Altındağ, Aşağı Çiftlik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İsmail Altındağ'ın naaşı Bodrum Belediyesi Merkez Binası'nda yapılan törenden sonra Yalı Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallık alındıktan sonra da Aşağı Çiftlik Camii'nde hazırlanan katafalka konuldu.

Aşağı Çiftlik Camii'ndeki cenaze törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları, çok sayıda ilçe belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri, Bodrum Belediyesi personeli, yakınları ve dostları katıldı.

İsmail Altındağ'ın naaşı, Aşağı Çiftlik Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Çiftlik Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine katılanlar daha sonra İsmail Altındağ'ın evini ziyaret ederek ailesine baş sağlığı ve sabır dilediler.