Bodrum Belediyesi

Giyim ve sebze pazarlarında boş bulunan stantlara ilişkin ilan

İLAN

İlçemiz Yalıkavak Mahallesinde Salı günleri kurulan sebze, Perşembe günleri kurulan giyim; Konacık Mahallesinde Cuma günleri kurulan sebze ve giyim; Ortakent Mahallesinde Cuma günleri kurulan giyim, Çarşamba günleri kurulan sebze; Bitez Mahallesinde Perşembe günleri kurulan giyim-sebze ve üretici; Gündoğan Mahallesinde Çarşamba günleri kurulan giyim ve sebze pazarlarında boş bulunan stantlara ilişkin olarak 12 Temmuz 2012 tarih ve 28351 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 13. maddesi uyarınca kura çekilişinin yeri ve saati 22.03.2018 tarih ve 2018/767 sayılı encümen kararı ile belirlenmiş olup; yukarıda bahsi geçen pazar yerlerindeki boş stantların kura çekilişi 29.03.2018 tarihinde saat 14.00’de Ortakent Yahşi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır. Müracaatlar Bodrum Belediyesi İktisat İşleri Servisine yapılacaktır. İlanen duyurulur.