BODRUM CAZ FESTİVALİ GALA GECESİ

9 Eylül 2017 15:36

1. Uluslararası Turkcell Bodrum Caz Festivali, Bodrum Kalesi'nde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrasının konseriyle devam etti.

Turkcell'in isim sponsorluğunda LEO Organizasyon, Bodrum Belediyesi ve Caz Derneği'nin desteğiyle düzenlenen festivalin gala gecesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası konser verdi. Konseri izleyenler arasında Bodrum Belediye Başkani Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon da yer aldı.

Şefliğini Bando Teğmen Yusuf Doğan'ın yaptığı orkestranın konseri, caz severlerden büyük ilgi gördü. Caz Derneği Başkanı Özlem Oktar Varoğlu, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek plaket verdi.

01-17 Eylül tarihleri arasındaki festival kapsamında bu akşam  yine Bodrum Kalesi'nde Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars sahne alacak.