AHMET ARAS

Pazar Yeri Kura Çekilişi Hakkında

İlçemizde Yokuşbaşı Mahallesi Külcü Sokakta Cuma günleri kurulan sebze pazarı, Bitez Mahallesinde Perşembe günleri kurulan tuhafiye pazarı, Gümbet Mahallesinde Pazar günleri kurulan sebze pazarı ve Yalıkavak Mahallesinde Perşembe günleri kurulan tuhafiye pazarında elişi stantlarında boş bulunan stantlara ilişkin olarak; 12 Temmuz 2012 tarih ve 28351 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Pazar Yerleri Yönetmeliğinin 13. maddesi uyarınca kura çekilişinin yapılacağı yer ve saat 14.06.2019 tarih ve 2019/1875 sayılı encümen kararı ile belirlenmiş olup; yukarıda bahsi geçen pazar yerlerindeki boş stantların kura çekilişi, 27.06.2019 tarihinde saat 09.00' da Ortakent Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacaktır. Müracaatlar Bodrum Belediyesi İktisat İşleri Servisine yapılacaktır. İlanen duyurulur.

Mali Hizmetler Müdürlüğü