"BODRUM İÇİN 3 DAKİKA" PLAJ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

14 Eylül 2018 17:15

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesine ait mavi bayraklı plajlarda “Bodrum için 3 Dakika” sloganıyla başlatılan plaj temizliği etkinliği her gün, yarımadanın mavi bayraklı halk plajlarında gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Bodrum için 3 dakika” sloganıyla başlatılan çalışmada Bodrum Belediyesine ait mavi bayraklı plajlarda temizlenme çalışmaları yapılıyor. Dalgaların getirdiği atıklar ve plajı kullanan vatandaşların bıraktığı çöpler görevliler ve gönüllü vatandaşlar tarafından toplanıyor. TÜRÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) Bodrum Şubesi tarafından da desteklenen çalışmalar her gün saat 15.00’te başlıyor.

Çalışmanın önümüzdeki zamanlarda tüm Türkiye’de yaygınlaştırılması da amaçlanıyor.