AHMET ARAS

TEK NUMARADAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

5 Temmuz 2019 17:22

BELEDİYE ÇÖZÜM MERKEZİ’NDE TEK NUMARA DÖNEMİ

Yeni dönemde yeni bir anlayışla çalışmalarına başlayan Bodrum Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve kolay hizmet alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın talimatıyla aktif hale getirilen 4440048 numaradan iletilen şikayetler ilgili birimlere iletilerek hızlı bir şekilde çözülmesi sağlanıyor.

Daha önce Bodrum'un her mahallesinde kurulan çözüm masalarının işleyişinden yeterli verim alınamayınca, Bodrum Belediyesi'nin çözüm merkezi tek bir numara ile standarda kavuşturuldu. Vatandaşlar, belediye hizmet binalarına gelmeden de sorunları için karşılarında bir muhatap bulabilecekler. Bodrum Belediyesi’nin çözüm merkezine ulaştırılan şikayet ve talepler, derhal ilgili birimlere iletilerek vatandaşın talebini takibi amacıyla numaralandırılıyor. Şikayet konusu husus çözüme ulaştıktan sonra ilgili vatandaşa yapılan işlemler hakkında geri dönüş yapılarak, bilgi veriliyor.