BODRUM’DA TURİZM 4.0 PANELİ

9 Eylül 2018 13:55

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve üye  Güney Ege Sanayiciler ve İş insanları Federasyonu (GESİFED) ev sahipliğinde “Turizm 4.0” paneli düzenlendi

Bodrum’da gerçekleşen panele, Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Dursun Göktepe, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant ve BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu, siyasi parti temsilcileri ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı  Batu Aksoy, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve TTYD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Çakır’ın konuşmacı olarak katıldıkları etkinlikte, Türk turizminin sorunları tartışılarak çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Alanında uzman kişiler tarafından turizmde teknoloji kullanımından yapay zekaya kadar birçok konu ele alındı.