AHMET ARAS

5. GÜNDOĞAN GELENEKSEL SUCUK-ŞARAP FESTİVALİ YAPILDI

1 Mart 2015 17:09

Gündoğan Plajı’nda düzenlenen “5. Gündoğan Geleneksel Sucuk-Şarap Festivali”, kışın ortasında Bodrumlulara sıcak ve keyifli bir gece yaşattı.

Gündoğanlı gençler tarafından 5 yıl önce plaj partisi olarak başlayan etkinlik, her geçen yıl gelişerek festivale dönüştü. Bodrum Belediyesinin de destek verdiği Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’nde 5. kez düzenlenen “Gündoğan Geleneksel Suçuk-Şarap Festivali” bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Halka açık olarak gerçekleştirilen festivale Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Gündoğanlı gençler ve mahalle halkı ile Bodrum genelinden de çok sayıda vatandaş katıldı.

Cennet Park Otel’in önündeki plajda sahilde ateş yakılarak yapılan etkinlikte şarap ve sucuklarını alanlar festivale katıldı. DJ eşliğinde çalınan Club tarzı müzikler ise geceye ayrı bir hava kattı. Gece boyunca denizin kenarına konuşlandırılan mangallarda  sucuklar pişirildi.