Bodrum Belediyesi

Haberler

30.07.2020

BODRUM BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA



BODRUM BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA

 

BAŞKAN ARAS, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI 

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras güne, Peksimet Mahallesi'nde bulunan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesi'nde çalışan personel ile bir araya gelerek başladı. Şantiye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür eden başkan Aras, buradaki personel ile kahvaltı yapıp bayramlaştı.  Daha sonra Belediye hizmet binası önünde personeliyle bir araya gelen Başkan Aras, tüm Belediye çalışanlarına ve ailelerine huzurlu ve sağlıklı bir bayram temennisinde bulundu.

 

Bayramlaşma programına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, salgınla mücadele döneminde ve her koşulda özveriyle çalışan Belediye çalışanlarına teşekkür ederek şunları söyledi:

 

"2020 yılının bir bayramını daha birlikte idrak ediyoruz. Bu sene Ramazan Bayramını pandemi şartlarında geçirdik. Kurban Bayramı’nı da kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı için önlemlere azami dikkat göstererek yaşayacağız. Bir taraftan da vatandaşımızın sağlığını korumak için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı hayatı paylaşan, aynı hedefe yürüyen insanlarız. Tek amacımız, vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek, Bodrum’u daha ileri noktaya taşımak. Yerel yönetimler, halkın eksiklerini, sıkıntılarını gidermek için çalışan, düğününde de cenazesinde de en yakınında olan kuruluşlardır. Sizler de bu zihniyetle görev yapıyorsunuz ve Bodrum Belediyesi'ni Bodrum'un her kilometresinde, her metrekaresinde en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Hizmet etmekten mutlu oluyorsunuz. Bizler gibi heyecan duyuyorsunuz.

 

Belediyeler tamamen hizmete dönük çalışan kuruluşlardır. Biz de hiç kimseyi ayırmadan adaletli, hakkaniyetli bir şekilde bir yönetim tarzı geliştirdik ve bunu daha da ileriye götüreceğiz. Sizlerle birlikte bu teşkilatı daha işler, daha işlevsel kılmak ve bu kadar genç insanın enerjisi ve sinerjisiyle çok daha ileri götürmek niyetindeyiz. Siz ne müdürünüz, ne şefiniz, ne de başkanınız için çalışıyorsunuz. Sizler, milletimizin, devletimizin tebliğ ettiği görevi en iyi şekilde yapmak için mesai yapıyorsunuz. Buna inanın ve kendinizi bu şekilde motive ederek özveriyle çalışın.”

 

Bodrum Belediyesi’nin 2 bin civarında çalışanıyla görev yaptığını kaydeden Başkan Aras, “Bugün burada olmayan arkadaşlarımız da gönlümüzde, yüreğimizde. Onların da bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Aileleriyle birlikte sağ salim ayaklarına taş değmeden, başlarına bir şey gelmeden nice bayramlar geçirsinler” diye konuştu.

 

Belediye personelinin her sorununda ve sıkıntısında yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyleyen Aras, “15 ayı birlikte geçirdik. Sizlerle çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Belediyemizin gücünü, vizyonunu en iyi şekilde temsil ettiniz. Sokakta yaptığımız hizmetlerle de bu görülüyor. Bu vesileyle, bu mübarek Kurban Bayramı'nda dostluğumuz, arkadaşlığımızın, birlikteliğimiz, işbirliğimizin daha da ileri gitmesi için dua ediyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar."ifadelerini kullandı.  

 

Başkan Aras'ın konuşmasının ardından Bodrum Belediye Gıda AŞ tarafından personele Bodrum Mandalina Gazozu ikram edildi.

 

 

Paylaş: