Bodrum Belediyesi

Haberler

19.10.2020

PARK VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPIMI DEVAM EDİYOR



Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi’nde 5 bin 700 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan park ve yürüyüş yolu çalışmaları devam ediyor.
Bodrum Belediyesi’nin farklı bölgelerde sosyal ve sağlıklı yaşam alanlarını artırmaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Çırkan Mahallesi'nde yapımına başlanan park ve yürüyüş yolu çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 2 bin 400 metrekarelik yeşil alanın yer aldığı projede;  spor aletleri, çocuk oyun grupları ve yürüyüş yolu  ile bir bütünlük oluşturacak. 630 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu, bölgede yaşayan vatandaşlara sağlıklı bir yaşam için yürüyüş yapma imkanı sağlayacak.
Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından toprak dolgusu ve tesviye işlemleri gerçekleştirilirken bir yandan da çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Sulama sistemleri, aydınlatma direkleri, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montaj işlemleri gibi çalışmaların tamamlanmasıyla, bölgenin ilk yürüyüş yolu, halkın kullanımına açılacak. 

Paylaş: