Bodrum Belediyesi

Haberler

18.11.2020

PEDASA LELEG PARKI HİZMETE AÇILDI



Bodrum Belediyesi tarafından Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi üzerinde yapımına başlanan Pedasa Leleg Parkı'nda çalışmalar tamamlandı. Park, Bodrum halkının hizmetine açıldı.

Yarımada genelindeki bakımsız kalan tüm yeşil alanları rehabilite ederek halkın hizmetine sunan Bodrum Belediyesi, Çırkan’ı yeni bir yeşil alana daha kavuşturdu. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Çırkan’daki 5 bin 700 metrekare alan üzerinde geçtiğimiz ay başlayan Leleg Parkı ve yürüyüş yolu çalışmaları tamamlandı. 2 bin 400 metrekarelik yeşil alanın yer aldığı projede; üç ayrı çocuk oyun alanı, spor aletleri ve yürüyüş yolu bulunuyor. 630 metre uzunluğundaki yürüyüş parkuru, sağlıklı yaşam tutkunları için daha şimdiden cazibe merkez oldu.

Vatandaşların günün her saatinde nefes alabileceği park, üç farklı oyun alanı ile özellikle miniklerin ve çocuklu ailelerin ilgisini çekiyor. Çırkan’ı yeni yeşil alanı ile buluşturan Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’u yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra yeni parklar ve yeşil alanlarla donatmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Aras, her mahallede sağlıklı yaşam alanlarını artırmaya yönelik projeleri sürdürdüklerini belirterek “Bodrum Belediyesi olarak fiziki yatırımlarımızla, daha kaliteli ve mutlu bir kent yaşamı sunmak için çalışıyoruz. Özellikle pandemi döneminde, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla vakit geçirip, sosyalleşebileceği açık alanların tasarımına önem veriyoruz. Leleg Parkımız halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Kısa bir süre içinde, aynı bölgede iki güzel projemizin daha açılışını yapacağız” dedi.

Paylaş: