Bodrum Belediyesi

Haberler

13.11.2020

TURGUTREİS MAHALLESİ, MODERN PAZARYERİNE KAVUŞUYOR



Bodrum Belediyesi, Turgutreis’te halkın temiz, sağlıklı ve güvenli ortamda pazar alışverişi yapabilmesi amacıyla hazırladığı modern pazaryeri projesini hayata geçiriyor. Belediye Fen İşleri ekipleri, Turgutreis’teki pazaryeri için çalışma başlattı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un her mahallesinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hazırlanan projeleri adım adım hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk modern pazaryerini Turgutreis Mahallesi’ne kazandırıyor.

Bodrum’un en kalabalık nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Turgutreis, yıllar sonra özlediği modern pazaryerine kavuşuyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazaryeri alanında hafriyat ve tefsiye çalışmalarını başlattı.  Bahçelievler Mahallesi sınırları içinde bulunan yaklaşık 8 dönümlük alanda sebze ve giyim pazarı olarak projelendirilen pazaryeri projesi, pazar alanı, kapalı otopark ve idari ofis bölümlerinden oluşuyor. Turgutreis Pazaryeri, güneş panellerine uygun çatı sistemi ile donatılarak kendi enerjisini de üretebilecek şekilde tasarlandı.

Belediyenin yaklaşık 5 milyon lira maliyetle tamamlayacağı Turgutreis modern pazar yerinin önümüzdeki yıl temmuz ayı başlarında hizmete girmesi bekleniyor.        

 

Paylaş: