13.11.2020

BELEDİYE EKİPLERİ KARAYOLLARI KENARLARINA ATILAN ÇÖPLERİ TOPLADI

Bodrum Belediyesi, kentin her bölgesinde temizlik seferberliğini sürdürüyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez karayolları kenarlarına atılan çöpleri tek tek topladı.

Bodrum-Milas Karayolu Kaynar Mevkiinden itibaren Turgutreis'e kadar, Ortakent Kavşağından Yalıkavak girişine kadar olan geniş bir alanda sabah saatlerinde başlayan çalışma akşam saatlerine kadar sürüdü.

Belirtilen bölgede aralıklarla bırakılan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik görevlileri, seyir halindeki araçlardan atılan içecek kutuları, cam şişeler, maskeler, plastik ve kağıt atıklardan oluşan çöpleri tek tek topladı.

Özellikle Bodrum İlçe girişi olan ve Karayolları sorumluluk alanı içinde bulunan Kaynar Mevkiinin gidiş ve geliş istikametlerinde oluşan kötü görüntüler Belediye ekiplerinin özverili çalışması sonrası temizlendi. Toplanan 240 poşet dolusu atık Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı araçlarla bölgede alındı.