Etkinlik Takvimi

Bodrum Deniz Müzesi Hafta Sonu Çocuk Atölyeleri Kapsamında Müzede 3 Gece “Mitolojik Çizgiler” Resim Atölyesi
Atölye

28 Ocak akşamı saat 20.00’de ise Ressam Yağmur Candar eşliğinde “Mitolojik Çizgiler” Resim Atölyesi gerçekleşiyor. Resimlere dokunulacak ve ondan masalsı, mitolojik bir dünyaya dalınacak olan atölyede mitoloji ve resim sanatının kapıları bu kez gençler için ardına kadar açılıyor. Yağmur Candar ile kağıtlar üzerine mitolojik çizim çalışmaları yapılacak. Müzede 3 Gece etkinliklerinin her gecesi sonunda yazarlar tarafından isteyen katılımcılara kitaplar imzalanacak. Sömestr döneminde müzede ücretsiz olarak gerçekleştirilecek atölyeye yoğun ilgi bekleniyor.

Yaş:14+

Süre:90 Dk.