21 Mayıs 2023 Kapalı Yollar

Duyuru Tarihi:
20.05.2023

Değerli Bodrumlular Değerli Misafirler.

Bu sene 3.sü düzenlenecek ve 15 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılacağı Uluslararası Bodrum Granfondo Bisiklet Yol Yarışı için,
21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 07:30 ile 13:00 arası bazı yol ve caddeler trafiğe kapanacak olup yol karşı şeritten geçici olarak gidiş geliş olarak verilecektir.

Bu bağlamda 07:30 ile 08:30 arası Bodrum Belediyesi önünden Neyzen Tevfik Caddesi Gümbet Kavşağı
7:30 ile saat 13:00 arası Gümbet Kavşağından Antik Tiyatro önü istikametinden Bodrum-Milas Yolu yönünde güvercinlik ve Üçpınar Dört Tepe yol ayrımına kadar Yollar kontrollü olarak kapalı olacak olup yol karşı şeritten geliş gidiş şeklinde verilecektir.

Ayrıca Bodrum Milas Yolu isitikameti Çamlık, Güvercinlik, Mumcular ve Üçpınar Dörttepe yol ayrımı ile Mumcuları Beyciler Kısırlar Kuzyaka Karapınar Çamlık ve Pınarlıbelen’e bağlayan yollarda belirtilen saatlerde trafiğe kapalı olacaktır.

Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için belirtilen saatlere dikkat etmeleri önemle duyurulur.