Bodrum Belediyesi

Bodrum Belediyesi

Bodrum Gıda Girişimciliği Programı Katılımcılarını Arıyor!

Duyuru Tarihi:
14.07.2021
Gıda sektöründeki girişimciliği destekleyen, yeni iş alanları yaratan ve sürdürülebilirliğe katkı sunan Bodrum Gıda Girişimciliği Programı yeni katılımcılarını arıyor!

Son başvuru tarihi 31 Temmuz  2021 olan program kapsamında,
– Gıda sektöründe yenilikçi işletmelerin tasarlanması, kurulması ve iyileştirilmesi yoluyla geçim kaynaklarının geliştirilmesi,
– Gıda sektörüne yönelik teknik kapasitenin geliştirilerek yenilikçi gıda girişimciliğinin geliştirilmesi ve yeni iş yaratımının desteklenmesi hedeflenmektedir.

Bodrum Gıda Girişimciliği Programı Bileşenleri Nelerdir?
Bodrum Gıda Girişimciliği Programı, kuluçka desteği, teorik eğitimlerin yanı sıra iş gücü geliştirme eğitimleri ve endüstriyel mutfakta çalışma olanakları olmak üzere çeşitli ana bileşenlerden oluşmaktadır.

Program Kapsamında Girişimcilere Sağlanan Destekler:
Bir gıda işletmesinin nasıl kurulacağı üzerine eğitim ve grup çalışmaları
Benzersiz şekilde tasarlanmış, küçük ölçek belgeli,  program üyelerinin ürünlerini ticari standartlara uygun olarak hazırlayabileceği, tadım yapabileceği ve uzman fikirlerine danışabileceği endüstriyel bir mutfak
Alanında uzman kişilerden kuramsal  ve uygulamalı eğitimler
Markalaşma ve muhasebe gibi alanlarda destek hizmetleri ve diğer ticari hizmetler
Alanında deneyimli girişimcilerden mentörlük alma fırsatı

Gıda sektörüyle ilgili herhangi bir iş fikriniz veya projeniz var ise, Bodrum Gıda Girişimciliği Programına katılarak projenizi hayata geçirmek için bir adım atabilirsiniz.

Son başvuru: 31 Temmuz  2021