Bodrum Belediyesi

Başkanın Mesajı

Paylaş:
23.12.2022

FARKIMIZ, BODRUM'A KAZANDIRMAK.



Göreve geldiğimiz günden itibaren, Bodrum Belediyesine yani, siz değerli Bodrumlulara ait olan gayrimenkullerin gelirlerinde geçmiş dönem sözleşmelerinden dolayı yaşanılan kayıplara karşı açtığımız savaşın 4. yılında, yıllardır devam eden çok büyük bir kayıbı daha sona erdirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bodrum’un efsanevi noktalarından biri olan Bardakçı Koyu’nda denize sıfır konumdaki 5 yıldızlı, 150 odalı ve 10 yıldan fazla bir süredir aynı kiracı tarafından işletilen otelimizden 2022 yılında aldığımız aylık kira, ayda 59.296,57 TL + KDV'idi.

Aynı oteli, dün gerçekleştirdiğimiz ve canlı olarak yayınladığımız açık ihalenin sonucunda ayda, 1.950.000 TL + KDV bedelle kiraladık.

Yani, sahibi olduğumuz bu muhteşem tesisten son 3 yılın toplamında elde edemediğimiz geliri, 2023 yılının ilk ayından itibaren bir aylık kira bedeli olarak tahsil edeceğiz.

Geride bıraktığımız 4 yılda olduğu ve gelecekte de olacağı gibi, Belediyemizin sahibi olduğu gayrimenkulleri satmamak, şeffaf bir ortamda güncel değerleri ile kiralamak ve elde ettiğimiz geliri de halkımızın mutluluğu için kullanmak, vazgeçilmezimiz olacak.


Sevgi ve Saygılarımla..

Ahmet ARAS

Bodrum Belediye Başkanı