Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu

Bodrum Belediye A.Ş. tarafından yürütülen 2 aylık çalışma sonucu yenilenen Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, 4 Aralık 2017 cumartesi günü öğrencileri ile buluşuyor. Yenileme çalışmaları dahilinde iç ve dış izolasyonu tamamlanan kapalı yüzme havuzunun tüm tesisat bakım ve onarımları gerçekleştirildi. Denge tankı hijyen şartları iyileştirildi, tribünler arttırılarak yenilendi. Yüzücülerin ve yüzmeyi sevenlerin sağlığı ve güvenliği düşünülerek havuz çevresinde kaymaz havuz halıları ile yürüyüş yolu oluşturuldu. Gün içinde periyodik olarak ph ve ısı seviyeleri kontrol altında olan yüzme havuzu üyelik sistemi ile hizmet vermeye devam edecek. Aylık veya haftalık üyeliğin mümkün olduğu kapalı yüzme havuzunda dersler büyükler ve küçükler olmak üzere iki ayrı grupta organize edildi.

İrtibat: 0 252 319 51 68

info@bodrumbelediyeas.com.tr

sporsalonu@bodrumbelediyeas.com.tr

Program:

Hafta içi Her Gün:

09.00-14.00 (ÇOCUKLAR)

19.30-21.30 (YÜZME BİLEN/BİLMEYEN YETİŞKİNLER)

08.00-09.00  (YUZME BİLEN YETİŞKİNLER)

Üyelik Ücretleri

KÜÇÜKLER (18 YAŞ ALTI) : 100,00 TL./AY

BÜYÜKLER (18 YAŞ ÜSTÜ): 130,00 TL./AY

Kapalı yüzme havuzunda eğitimler Boğaç Sülün, Hülya Bilge, Sibel Emirzeoğlu ve Feyzullah Özdemir tarafından verilmektedir.

Adres: Cevat Şakir Mahallesi  Kartal Sokak No: 3

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Tesisleri  Gümbet