TEV BODRUM ŞUBESİ AÇILIYOR

13 Temmuz 2017 18:20

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şube Yürütme Kurulu Başkanı Ece Yıllıkçı Yeşilpınar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

17 Temmuz 2017 tarihinde, 12. şube olarak Bodrum Halk Eğitim Merkezi binasının yanında açılışlarının olacağını dile getiren Ece Yıllıkçı Yeşilpınar, 1967 yılında kurulan vakfın, 50 yıldır Türk eğitiminin hizmetinde olduğunu, bağışçılardan sağlanan kaynağın başarılı öğrencilere burs olarak aktarıldığını söyledi. Vakıf olarak  2017 yılı için belirledikleri sloganın “Umut” olduğunu belirten Yıllıkçı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un, Bodrum ve Muğla'nın da destekleri ile başarılı öğrencilere umut olmaya geldiklerini ifade etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, Yeşilpınar'a çalışmalarında başarılar dileyerek, "Eğitim benim en hassas olduğum konulardan biri. Eğitim ile ilgili ihtiyaçları elimizden geldiği kadar destekliyoruz. Türk Eğitim Vakfı'nın Bodrum şubesinin açılıyor olmasından dolayı mutluluk duyuyorum. TEV Bodrum Şubesi'nin, Bodrum’a hayırlı olması diliyorum" dedi.