MGC MEDYA BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

3 Aralık 2017 14:07

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Medya Başarı Ödülleri töreni, Muğla’nın Menteşe ilçesindeki CNS Tesisleri'nde gerçekleşti. Cemiyetin bu yıl ki Onur Ödülü, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı gazeteci yazar Erman Şahin’e verildi.

Geceye Muğla Valisi Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Kamil Köten, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, çeşitli daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı.

Medya mensuplarının çeşitli dallarda ürettikleri eserlerin değerlendirilerek ödüllendirildiği Basın Gecesi'nin açılış konuşmasını yapan MGC Başkanı Süleyman Akbulut "Belirlediğimiz kategorilerde meslektaşlarımız ürettikleri eserleri bizimle paylaştılar. Meslektaşlarımın yıl boyunca ürettikleri eserlerin değerlendirilmesi aşamasında Muğla Gazeteciler Cemiyeti Seçici Kurulu büyük bir titizlikle değerlendirmelerini yaptı. Hepsi birbirinden değerli eserler arasında ödüle layık görülen eserlerin sahibi meslektaşlarımı kutluyorum." dedi.

Çeşitli kategorilerde ödüllerin dağıtıldığı gecede 40 yılı aşkın süre kesintisiz yayın yapan gazetelere de plaket verildi.

Etkinlik kapsamında aynı gün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde NTV İzmir Bölge Sorumlusu Merih Ak’ın moderatörlüğünde, NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe’nin konuşmacı olarak katıldığı “Yeni Medya ve Türk Medyasında Dış Politika Takibi” konulu bir panel yapıldı.