ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

11 Mayıs 2018 14:09

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Bodrum Belediye Meydanı önünde düzenlenen törenle başladı.

Bodrum ilçe merkezinde gerçekleşen, Engelliler Haftası Etkinlik Programı; Bodrum Otogarı önünden Belediye Meydanı’na doğru yapılan yürüyüş ile başladı. Yürüyüşe, Yahşi Özel Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi, Bodrum Sağlık Vakfı, Bodrum Belediyesi Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi ile Bodrum'daki çeşitli okullar ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşün ardından Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya,  Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile siyasi parti ve STK temsilcileri de katıldı. Tören, Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla sona erdi.

Etkinlikler gün içinde İskele Meydanı’nda gerçekleşen çeşitli gösterilerle devam etti.