Bodrum ve Gümbet pazar yerleri boş stantlar kura çekimi

İlçemiz Yokuşbaşı Mahallesi Külcü Sokak'ta Cuma günleri kurulan sebze pazarında (25) yirmi beş adet, Salı günleri kurulan giyim pazarında (5) beş adet ve Gümbet Mahallesi'nde Pazar günleri kurulan giyim pazarında (5) beş adet boş bulunan stantlara ilişkin olarak 12 Temmuz 2012 tarih ve 28351 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Pazar Yerleri Yönetmeliğinin 13. Maddesi uyarınca kura çekilişinin yeri ve saati 30.11.2017 tarih 3109 sayılı encümen kararı ile belirlenmiş olup; Bodrum pazar yeri ve Gümbet pazar yerindeki boş stantların kura çekilişi 21.12.2017 tarihinde saat 14.00'de Ortakent İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde yapılacaktır. Müracaatlar Bodrum Belediyesi İktisat İşleri Servisi'ne yapılacaktır. İlanen duyurulur.