BODRUM’DA İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİ AÇILDI

10 Mart 2018 17:41

Bodrum Belediye Başkan Vekili Seval Aktaş, ilçede yeni faaliyete giren Bodrum İşitme Engelliler Derneği’nin açılışına katıldı.

Bodrum Belediyesi Gıda Çarşısı’nda yer alan dernek ofisinde düzenlenen açılışa Bodrum Belediye Başkan Vekili Seval Aktaş başta olmak üzere Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum İşitme Engelliler Derneği Başkanı Turhan Borak ile meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Dernek çatısı altında bir araya gelerek faaliyetlerine başlamalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bodrum İşitme Engelliler Derneği Başkanı Turhan Borak “Bugün sizleri aramızda görmekten yönetim kurulu ve işitme engelli arkadaşlarımız adına çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Bodrum’da ilk defa kurulan Bodrum İşitme Engelliler Derneğinin topluma faydalı olacağına yürekten inanıyoruz ve bunun için de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizden desteğini esirgemeyen başta Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Derneğin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bodrum Belediye Başkan Vekili Seval Aktaş, “Biz de Bodrum Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen katkıyı her zaman sizlere vermeye hazırız. Derneğin Bodrum’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz” dedi.

Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’un selamlarını ileterek söze başlayan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ise “Bu derneğe şimdiye kadar Bodrum Belediyesi olarak Başkanımızın yapmış olduğu destekler, bundan sonra da devam edecektir. Dernek yanılmıyorsam Bodrum’da ilk ve tek. Elimizden ne geliyorsa şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.