BODRUM’DA 10 KASIM ANMA TÖRENİ

10 Kasım 2017 13:55

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla düzenlenen anma töreninde protokol üyelerinin yanı sıra STK temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Bodrum Belediye Meydanı'nda gerçekleşen törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu ile Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Garnizon Komutanı Personel Albay İzzet Adagideli, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okullar, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Meydandaki Atatürk anıtının önüne çelenk sunulmasının ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te, sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen resmi töreninin ardından anma programı, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde devam etti. Atatürk’e ithafen yazılan şiirler, hazırlanan slayt gösterileri, Atatürk'ün sevdiği türküler ve öğrencilerin gerçekleştirdiği oratoryo izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.