BODRUM CEM EVİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

7 Mart 2018 15:34

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle kurulan Bodrum Cem Evi, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi tarafından düzenli aralıklarla temizleniyor.

Konacık’ta yer alan Bodrum Cem Evi’nde Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi tarafından temizlik çalışması yapıldı. Ayda iki kere yapılan temizlik çalışmaları ile ibadetlerini yapmak, inanç ve geleneklerini yaşatmak isteyen Bodrum’daki Alevi vatandaşlara en uygun ortamın sunulması amaçlanıyor.

Çalışmalar kapsamında ekipler, yağmur çamur gibi mevsimsel şartlar nedeniyle tozlanan binanın iç dış camlarını, yerleri ve halıları sildi; lavaboları temizledi ve etrafı tozlardan arındırarak en iyi şekilde halkın hizmetine sundu.

Birim yetkilileri, çalışmaları ayda iki kez sürdürdüklerini, Bodrum genelinde bulunan camilerde de aynı çalışmaları düzenli olarak yaptıklarını belirtti.